Limba:
Alatura-te celui mai complex
site swingers din Romania

Ajutor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Apasati Butonul pe Skype pentru contact

 

 

 

 

 

Despre SwingersMania

 

 

 

 

 

  *SwingersMania a fost infiintat in 2012 in ideea de a creea primul website de tip Dating, dedicat adultilor, practicantilor de Swing, unde validarea webcam sa fie obligatoriu. Prin urmare, in anul 2012 ( Septembrie ) am deschis siteul SwingersMania.ro. Cu ajutorul acestuia, ne doream sa existe in Romania primul site "curat", unde toti utilizatorii sa fie reali, validati cu ajutorul camerei webcam de catre administratorii care au acest rol pe site. Fara conturi false, fara conturi duplicate, si mai putini barbati "single". La inceputul acestui an, siteul respectiv a fost inchis din motive obiective. Noul site, www.SwingersMania.org este unul mult mai complex, mai usor de utilizat, site ce va functiona international, fiind accesibil in 6 limbi straine. Pe viitor va pastra vechea politica "mai putini dar SIGURI" sau "mai putini dar toti REALI" si desigur va ramane gratuita pentru cupluri si femeile "singure"! Ca si orice alt websitesite, bineinteles trebuie intretinuta din ceva, prin urmare, am hotarat ca profilele de barbati "single" sa fie TAXATE lunar cu o taxa MODICA de 5 Euro.

 

 

 

 

 

 

Cum se valideaza un profil?

 

 

 *Simplu. Tot ce trebuie sa faceti este sa urcati minim o poza cu voi, pe urma sa contactati unul dintre administratorii siteului pe messnger, sau skype. Ei va vor ajuta, valida webcam. Inainte de contactare, va rugam sa cititi rubrica Validare Webcam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cum se recupereaza fostul cont de pe SwingersMania.org?

 

 

 *Cei care ati avut conturi pe vechiul site www.SwingersMania.ro toti aveti profilele transferate  si pe pe noul site.

 *Tot ce trebuie sa faceti este sa cereti o parola noua pe vechiul cont. Accesati de pe pagina principala ( sub casuta de conectare ), Recupereaza parola. Adaugand in casuta respectiva adresa de mail pe care figureaza vechiul cont, pe aceea adresa de E-mail veti primi  un cod si un link. Apasand acel link (din e-mail) se va deschide siteul www.SwingersMania.org unde veti  gasi o casuta in care de 2 ori va trebui sa introduceti noua parola a Dvs. Pe urma va puteti loga cu aceea adresa de e-mail si parola ceea noua aleasa de Dvs. Nu uitati, ca ulterior sa contactati unul dintre administratorii siteului pentru a va reactiva contul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micutii -Administratori

 

     Date: Cuplu, varsta 35-37, Cluj-Napoca

      Limbi vorbite: Romana,Engleza, Maghiaara

        Id Yahoo Messenger:  exist3nz.validari

         Id Skype:  SwingersMania@hotmail.com

 

 

 

    SilviaDoru - ( administrator )  

 

       Date: Cuplu, varsta 41-33,. Bucuresti  

        Limbi vorbite: Engleza. Franceza, Italiana  

          Id Yahoo Messenger: casandra777

          Skype:  SwingersMania@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 Promotie:

 *Orice utilizator SwingersMania, care invita pe site 5 cupluri , primeste statutul Gold ! Invita-ti acum cunostintele , amicii, prietenii si vei deveni un membru de Aur!

 

 

 

 

ATENTIE! 

Rugam toti barbatii "single" care doresc sa se inscrie pe acest website, sa NU achite taxa pana ce contul lor nu este acceptat, validat pe website de catre un administrator SwingersMania

 

 

 

 

 

Copyright ©2014 Swingers Mania.