Limba:
Alatura-te celui mai complex
site swingers din Romania

Copyright

   Termeni si conditii de utilizare si copiere a informatiilor prezentate pe website-ul SwingersMania.org

  *Pentru reproducerea materialelor prezentate pe acest website , partial sunt aplicabile  in urmatoarele conditii:

  *Reproducerea materialelor de tip text este permisa doar cu mentionarea sursei. De exemplu, la inceputul sau la sfarsitul articolului reprodus sau copiat, trebuie mentionat urmatorul text: "Sursa www.SwingersMania.org"

  *Reproducerea materialelor vizuale ca de exemplu imagini, logo-uri, design, imprint artistic este permisa numai cu acordul expres al proprietarilor website-ului SwingersMania.org !

Deoarece aceste materiale sunt proprietatea intelectuala a proprietarilor acestui website sau, dupa caz, a partenerilor acestui website, pentru reproducerea elementelor mentionate mai sus este necesara obtinerea acordului expres al proprietarilor SwingersMania.org

  
*In cazul in care aceste prevederi nu sunt respectate, Proprietarii acestui website isi rezerva dreptul de a demara demersurile legale necesare pentru corijarea acestor situatii.

   *Proprietarii SwingersMania.org isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi fara notificarea anterioara sau ulterioara a utilizatorilor.


   *Proprietarii SwingersMania.org isi rezerva dreptul de a se constitui parte civila in orice proces initiat de afiliatii sau partenerii nostri ce implica cazuri de daune morale si civile, care au rezultat din nerespectarea conditiilor de utilizare a serviciului

.
   *Proprietarii SwingersMania.org isi rezerva dreptul de a actiona pe cale civila sau dupa caz si pe cale  penala, impotriva oricarui utilizator care aduce prejudicii directe sau indirecte de natura materiala si/sau imateriala prin abuzul la retea sau nerespectarea termenilor specificati mai sus.


Acest document a fost revizuit de catre administratia SwingersMania pe data de 20.05.2014

Copyright ©2014 Swingers Mania.