Limba:
Alatura-te celui mai complex
site swingers din Romania

Reguli

 

 

 

 

 

 

*Art 1.  Validarea webcam pe www.SwingersMania.org  este obligatoriu si  necesar pentru siguranta utilizatorilor nostri. Nu creati un cont pe acest site daca nu dispuneti de o camera web functionabila! Validarea  webcam se face conform pozelor postate de Dvs. Prin validarea webcam, verificam realitatea profilelor create pe site. (Ceea ce se observa in pozele Dvs. trebuie sa se vada si pe camera web.) Nu verificam faptul ca detineti un webcam, ci in acest fel verificam ca sunteti persoanele care apar in pozele respective. Nu va obliga nimeni sa  postati doar fotografii nud in album, insa daca o faceti, administratorii va pot solicita sa aratati la fel ca in pozele postate de voi. Barbatii singuri, care au doar poze cu organul sexual, nu sunt eligibili pentru validarea webcam!

 

 

  *Art 2. Persoanele singure sunt bine-venite pe acest site dar accesul profilelor de sex masculin sunt limitate, ele fiind acceptate pe baza unor cereri catre administratia www.SwingersMania.org  sau acceptate pe baza unor recomandari venite din partea  unor cupluri cunoscute pe site. Conturile  barbatilor "single" vor fi taxate lunar cu 5 Eur.

 

 

 

  *Art 3. Declar pe propria raspundere ca am cel putin 18 ani si nu sunt ofensat(a) de informatiile, pozele, filmele afisate pe acest site, incluzand cele cu caracter de nuditate.  Accesul minorilor pe acest site este Strict INTERZIS.

 

 

*Art 4. Utilizatorii au obligatia sa posteze in albumele publice, private sau in albumele video poze sau filme care pot fi validate usor. Sunt acceptate fotografiile care contin suficiente elemente de identificare (alunite, semne particulare, obiecte vestimentare, bijuterii) pe baza carora sa se poata face cat mai usor identificarea prin webcam. Nu este obligatorie afisarea de fotografii in care sa apara chipul, chipurile persoanelor in cauza. Fiecare persoana alege in mod independent si voluntar ce fel de poze, filme alege sa posteze pe acest site. Sunt interzise pozele in care apar minori, animale, poze abstracte, poze cu peisaje sau personaje publice.

 

 

  *Art 5. Utilizatorii cu profil de femeie sau barbat NU au voie sa posteze poze, filme cu alte persoane in profilul lor, indiferent daca acestea sunt reale sau persoanele respective fac parte dintr-un alt cuplu.

 

 

  *Art 6. Nu veti vinde sau redistribui in orice fel continutul acestui site. www.SwingersMania.org NU PERMITE in nici un fel, nici unei organizatii din presa, tv, sau site de internet sa publice nici una dintre pozele, filmele, informatiile care se afla in profilele utilizatorilor  sau capturi de ecran. Persoanele sau organizatiile care fac acest lucru incalca Legea.

 

 

  *Art 7. Nu aveti voie sa accesati aceste materiale cu scopul de a le folosi impotriva oricarei persoane, fizica sau juridica, in nici o maniera imaginabila. Interesul dvs. in toate informatiile afisate pe site are un caracter pur privat, iar informatiile accesate sunt in propriul Dvs. interes.

 

 

  *Art 8. Nu se permite crearea de mai multe profile de catre aceeasi persoana, cuplu. Nu se permite crearea unui alt cont decat cel cu care v-ati inregistrat, chiar daca el este real si corespunde uneia din persoanele existente intr-un alt cont dar sub o categorie diferita (ex: un cont care s-a inregistrat ca fiind cuplu, nu mai poate face un alt cont in care sa apara partea feminina sau masculina din acel cuplu chiar daca specifica ca este jumatatea feminina respectiv masculina al acelui cont de cuplu). In acest caz, Administratorii site-ului au dreptul si chiar obligatia sa stearga conturile duplicate.

 

 

  *Art 9. Sunteti de acord sa colaborati cu Administratorii acestui site pentru verificarea datelor, pozelor si filmelor din profil. Administratorii acestui site au voie sa ceara oricarui utilizator sa isi completeze toate datele, sa isi puna poze in albumul foto si sa-si valideze datele, pozele. NU SE VALIDEAZA POZE CONTINAND ORGANE GENITALE, PARTI ANATOMICE COMUNE FARA CA ACESTEA SA NU PREZINTE SEMNE PARTICULARE DE IDENTIFICARE CLARA (TATUAJE, ALUNITE, CICATRICI) SI PE CARE ADMINISTRATORII VOR FI OBLIGATI SA LE ASOCIEZE CU PERSOANA PURTATOARE INDIFERENT DE SEX, IN TIMPUL VALIDARI PRIN WEBCAM. NU SE POSTEAZA POZE CE NU VA APARTIN, FURATE DIN INTERNET SAU DE LA PERSOANE AL CAROR CONSIMTAMANT NU A FOST CERUT IN PREALABIL. In cazul in care Administratorii acestui site constata rea-vointa sau considera ca un utilizator al acestui site nu doreste sa colaboreze, au dreptul sa-i blocheze,suspende, stearga profilul in functie de gravitatea abaterii.

 

 

  *Art 10. Administratorii acestui site pot bloca, suspecta, suspenda orice profil despre care au informatii ca incalca Termenii de folosire. Administratorii acestui site vor incerca sa rezolve mai intai pe cale amiabila si prin buna intelegere orice disputa, conflict sau neintelegere, in caz contrar Administratorii pot recurge la blocarea oricarui profil cat si interzicerea accesului persoanei, persoanelor pe site fara a mai recurge la explicatii ori lamuriri cu privire la masura luata, cu exceptia Proprietarului siteului.

 

 

  *Art 11. www.SwingersMania.org  nu este angajatorul utilizatorilor care au  profile pe acest site. SwingersMania.ro nu poate fi facut in nici un mod responsabil pentru orice prejudiciu care poate aparea prin utilizarea acestui site. Este datoria dvs. in calitate de utilizatori ai acestui site sa va protejati.

 

 

  *Art 12. Utilizatorii au datoria sa semnaleze orice neregula in ceea ce priveste un profil cu probleme care este activ pe www.SwingersMania.org  sau daca au fost neindreptatiti de actiunile unuia dintre Administratorii acestui site. Singurii in masura sa rezolve aceste nereguli sunt proprietarii siteului, care pot fi contactati pe site, avand numele de cont "Admin" si "MikeDallya".

 

 

  *Art 13. Utilizatori sunt obligati sa-si pastreze si sa-si protejeze parola de acces pe acest site. www.SwingersMania.org  nu se face raspunzator de accesul altor persoane decat a titularului contului pe acest site. Orice pierdere, transfer de date, poze, filme sau informatii cu caracter personal aparuta ca urmare a neglijentei utilizatorului cade in responsabilitatea utilizatorului in cauza, www.SwingersMania.org fiind absolvit de orice vina in acest sens.

 

 

  *Art 14. Sunteti de acord sa primiti comunicari, atat cu caracter informativ sau comercial, prin orice mijloc de comunicare aflat la indemana Administratorilor siteului : e-mail, telefon, mesageria interna. Scopul acestor comunicari nu va leza in niciun fel viata personala a utilizatorilor, avand un caracter pur publicitar constand in : invitatii la evenimente, petreceri, reclame, concursuri ori diverse actiuni intreprinse de site-ul www.SwingersMania.org

 

 

  *Art 15. Nici un site nu poate asigura protectie eficienta 100% impotriva copierii materialelor care se incarca pe site. Prin accesarea siteului si prin acordul Dvs. in ceea ce priveste termenii de utilizare ai acestui site va faceti direct raspunzatori si veti depune toate diligentele necesare protejarii impotriva eventualelor actiuni de furt de fotografii, capturi de ecran, capturi webcam, prezente si viitoare. Proprietarii siteului cat si Administratorii nu sunt raspunzatori pentru eventualele incidente, premeditate ori intamplatoare, exercitate in acest sens. Fiecare utilizator are obligatia de a se proteja singur, utilizand metodele pe care acesta le considera viabile.

 

 

  *Art 16. Orice actiune, tentativa constand in promovarea altor siteuri, cluburi, produse ori servicii de orice fel (fara acordul proprietarilor sau administratorilor siteului), prin intermediul : mesajelor private trimise pe site, chattului, se pedepseste cu stergerea contului de pe site si imposibilitatea crearii unui alt cont de catre utilizatorul care se face vinovat de acest fapt. Orice colaborare in scop publicitar va necesita acordul proprietarului siteului. Persoanele care fie aduc injurii, barfesc, au un comportament neadecvat, presteaza diverse servicii contra cost (masaj erotic, prostitutie etc) ori recurg la fapte josnice vor fi exluse de pe acest site fara a beneficia de niciun advertisment, interzicandu-li-se in acelasi timp accesul pe acest site.

 

 

  *Art 17.Utilizatorul va completa descrierea personala cu minim 5 cuvinte. Pentru siguranta utilizatorului, Administratorii au dreptul  sa solicite utilizatorilor sa evite folosirea modalitatilor de contact in profilul personal.

 

 

  *Art 18.Termenii si conditiile organizarii, participarii la petrecerile, evenimentele organizate sub sigla www.SwingersMania.org  sunt publice si pot participa, organiza doar acei utilizatori care indeplinesc toate conditiile impuse de catre organizatori, administratie. Cei care organizeaza asemenea petreceri fara aprobarea siteului se fac raspunzatori de fraudare si publicitate negativa adusa imaginii siteului si li se va limita accesul pe acest site atat lor cat si intermediarilor care i-au favorizat ori ajutat. Persoanele care vor reclama trimiterea de spam-uri avand drept scop invitarea la  petreceri alte decat cele organizate de catre siteuri, cluburi, pensiuni, hoteluri vor primi bonusuri fie sub forma de diferite pachete pe care le pot folosi pe site, fie sub forma accesului gratuit la evenimentele si petrecerile organizate de site. Site-ul www.SwingersMania.org  isi rezerva dreptul de a se folosi de orice mijloace legale in vederea detectarii acestor persoane. Administratia siteului va accepta colaborarea cu utilizatorii care au intentia sa organizeze diferite evenimente daca acestia indeplinesc toate conditiile impuse de catre Administratie. Pe www.SwingersMania.org , organizarea unui eveniment (swingparty, partyuri de socializare, iesiri amicale, organizari de partyuri private, etc.) sunt GRATUITE.

 

 

  *Art 19. www.SwingersMania.org  nu va difuza si nu va face schimb sau divulga prin nici un fel  identitatea, informatiile pe care Dvs. le-ati adaugat in profil sau identitatea  utilizatorului.

 

  *Art 20. www.SwingersMania.org  isi rezerva dreptul, asemeni oricarui site privat, de a-si selecta utilizatorii. Termenii de utilizare ai sitelui NU sunt negociabili. Utilizatorii care nu respecta termenii de utilizare ai sitelui si care nu folosesc un limbaj civilizat, politicos, decent cu Administratorii dar si cu ceilalti utilizatori, NU vor mai avea dreptul de a mai accesa acest site.

 

 

  *Art 21. Sunteti de acord sa nu afisati sau transmiteti catre www.SwingersMania.org nici un material care violeaza un patent, o marca inregistrata, un drept de autor sau alte drepturi de proprietate ale oricarei parti. Sunteti de acord sa incarcati pe www.SwingersMania.org  numai fotografii, filme care va apartin, in caz contrar profilul Dvs. se poate sterge fara notificare.

 

 

  *Art 22. Accesand acest site si orice link, fisier care apare in interiorul sau, confirmati ca ati citit, inteles si acceptat termenii si conditiile de utilizare ale acestui site. Acesti termeni de utilizare pot fi modificati fara o notificare prealabila. Este datoria dvs. sa ii verificati periodic si daca nu sunteti de acord sa va retrageti de pe acest site. Prezenta Dvs. pe site reprezenta acordul si dorinta Dvs. de a respecta acesti termeni de folosire, precum si indicatiile Administratorilor sau Proprietarului siteului.

 

 

 

Copyright ©2014 Swingers Mania.