Limba:
Alatura-te celui mai complex
site swingers din Romania

DressCode

 

                                             

 

Dress Code

 

  *Tinuta dress code într-un club sau party privat are un rol foarte important. Este modul în care noi ne prezentăm celorlalți participanti, este modul în care ne definim (într-un mod superficial, este adevărat) atitudinea și caracterul, este modul în care vrem să fim văzuți și tratați de către cei cu care interacționăm, este avatarul nostru. Imaginați-vă următoarea situație: Sunteți într-un club, este aproape întuneric în sală, aglomerație, gălăgie. Prima impresie despre club, despre cei care îl frecventează o veți avea uitându-vă la îmbrăcămintea oamenilor din jur. După o vreme, veți dori poate să interacționați social cu cineva. Care sunt criteriile după care îl veți alege sau mai degrabă respinge pe acel cineva? Ei bine, atitudinea și îmbrăcămintea decid aici mai mult decât conformația fizică. Cel ce se îmbracă cel mai "cool" va câștiga și vă va capta atenția. Într-o situație inversă, într-o aglomerație de persoane, veți ieși în evidență într-un mod plăcut doar dacă v-ați îmbrăcat "cool".

 

    

 

 

SUNT RECOMANDATE CĂLDUROS URMĂTOARELE ŢINUTE:

 

  *glamour - Atracţie, lux şi eleganţă, impresia lăsată admiratorilor fiind de vis, nu de realitate. Rochii de seară din dantelă sau din mătase, diafane, pantofi de lac, pentru bărbaţi un frac elegant, papion, totul pentru că, de ce nu, Audrey Hepburn sau Humphrey Bogart s-ar putea ca la un moment dat să vă arunce un compliment de nerefuzat.
Stilul glamour abordat când mergem într-un club sau party de socializare poate avea și un rol absolut special: Substituie cu succes absolut toate celelalte stiluri vestimentare. Dacă vreodată veți fi puși în situația de a merge într-un club la un party cu un dreescode foarte strict ( de tipul fetish, lac sau piele, star rock, anii '70, anii '40, military, vintage, all black, all white, country, doctor, etc.), mai ales în cazul cluburilor din exteriorul țării, nu veți avea nici o problemă de a intra dacă abordați ținuta glamour. Dar atenție, glamour înseamnă cu adevărat glamour și în nici un caz câteva articole vestimentare care să sugereze zona glamour. Dacă este posibil, glamour și extrem de sexy (fără a pica în vulgar) în același timp.

 

 

 

 

 

 

 

 *Sexy DressCode - Provocatori şi provocatoare care vor să sucească minţile admiratorilor vin îmbrăcaţi cu un stil ce atrage imediat, prin decolteuri adânci care dau drumul imaginaţiei, ţinută semitransparentă sau de ce nu... transparentă, obiecte vestimentare lipsă (sau maxim lenjerie intima), bustiere...

    

 

 

  *Fetish - Dacă sexy este provocator, atunci fetish devine provocator prin extrem. Acest lucru şi-l propune şi de fiecare dată nu dă greş. Pantofi stiletto heels, cizme lungi de piele, costume din piele, latex, gumă sintetică, plastic, chiar nylon şi nelipsitele pierce-uri, coliere cu ţepi din oţel şi bicele care ard pielea şi stăpânesc sclavii, costumaţii ce nu fac parte din garderobele obişnuite, ci sunt purtate strict pentru a crea reacţii. La acest capitol intră și întraga scenografie BDSM (lac, latex, piele), cu obiectele ce sugerează zona (cătușe, biciuri, etc.)

                     

  *Costume carnaval - specifice sunt măştile, aripile de înger, corniţe de drăcuşori, pene, paiete şi de ce nu numai. Aici sunt incluse şi costumele în care te simţi cu totul alt personaj. 

 

 

 

 

 

 

 

    

Copyright ©2014 Swingers Mania.